De Amstelveense hockeyvereniging HIC (Hockey Ignatius College) telt circa 1.500 leden, verdeeld over ca. 25 senioren- en 50 juniorenteams. De seniorenafdeling kent naast enkele veteranenelftallen een groot aantal studententeams. Het eerste damesteam komt uit in de landelijke Promotieklasse en het eerste herenteam in de landelijke overgangsklasse.

Een divers horeca-aanbod hoort bij een vereniging van deze omvang. De horeca-exploitatie is dan ook al geruime tijd in handen van CAN10 Sporthoreca. Wij zorgen ervoor dat leden en gasten niets tekortkomen. Van een kopje koffie tot de drankjes tijdens de ‘derde helft’ en van een lekker broodje tot een complete maaltijd. Wil je verantwoord eten rondom je training of met een heel team lunchen vóór of ná een wedstrijd, vrijwel alles is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met horecamanager Iwan van den Boog. Door zijn jarenlange ervaring binnen de hockeywereld kan hij iedereen van passend advies voorzien.

Heb je vragen of op- of aanmerkingen, neem dan contact op met Iwan. Hij is iedere dag op de club aanwezig, dinsdag en vrijdag uitgezonderd. Hij helpt je graag aan de bar, maar natuurlijk kun je hem ook bellen of mailen.

Contact

Iwan van den Boog  Horecamanger
Horecafoon 06 54 25 67 59
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden tijdens hockeyseizoen
Maandag
Woensdag
Donderdag
Zaterdag
Zondag
18.00 – 23.00 uur
16.00 – 23.00 uur
18.00 - 23.00 uur
09.00 – 18.30 uur (afhankelijk van competitie)
09.00 – 21.00 uur (afhankelijk van competitie)
Goed om te (w)eten

Woensdag en donderdag kan er op de club worden gegeten. Wil je daar meer over weten of wil je reserveren, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.