Oranje-Rood is één van de grootste hockeyverenigingen van Nederland. Het resultaat van een fusie tussen de Eindhovense clubs Oranje Zwart en E.M.H.C. De ruim 2.800 leden hebben de beschikking over een ultramodern clubhuis en liefst 8 kuntgrasvelden op een uitstekend bereikbare lokatie in de Genneper Parken en pal aan de A2. Zowel bij de jeugd als bij de senioren behoort Oranje-Rood onbetwist tot de vaderlandse hockeytop.

Een vereniging van deze omvang dient van alle gemakken voorzien te zijn. Daarom is de horeca-exploitatie al vele jaren in de vertrouwde handen van CAN10 Sporthoreca. Zij zorgen ervoor dat leden en gasten niets tekortkomen. Van een voortreffelijk kopje koffie tot de drankjes tijdens de ‘derde helft’ en van lekkere broodjes tot complete diners. Wil je verantwoord eten rondom je training of met een heel team lunchen vóór of ná een wedstrijd, vrijwel alles is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met horecamanager Cees Huijboom. Door zijn jarenlange ervaring binnen de horeca kan hij iedereen van passend advies voorzien.

Heb je vragen of op- of aanmerkingen, neem dan contact op met Cees. Hij en zijn assistente zijn iedere dag op de club aanwezig, maandag uitgezonderd. Zij helpen je graag aan de bar, maar natuurlijk kun je hen ook bellen of mailen.

Contact

Cees Huijboom (Horecamanager)
Horecafoon 06 54 29 34 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden tijdens hockeyseizoen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
15.00 – 23.00 uur
15.00 – 23.00 uur
15.00 – 23.00 uur
15.00 – 23.00 uur
15.00 – 23.00 uur
08.00 – 19.00 uur (afhankelijk van competitie)
08.30 – 19.00 uur (afhankelijk van competitie)
Goed om te (w)eten

We nodigen je graag uit aan tafel. Iedere dag kan er op Oranje-Rood worden gegeten. Onze kok staat in de startblokken! Wil je daarover meer weten, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RESERVEREN