HC Helmond

We hebben een overeenkomst getekend met HC Helmond, wij gaan per januari 2023 voor hun de horeca servicen.

100 jaar Oranje-Rood

Afgelopen weekend was de officiële kick-off van het lustrumjaar ‘100 jaar Oranje-Rood’. Het was een feestelijk weekend voor jong en oud. Wij willen Oranje-Rood feliciteren en er samen een fantastisch lustrum jaar van maken. Op naar de volgende 100 jaar!  

Spieren voor Spieren

In goed overleg met onze clubs doneren wij uw statiegeld voor Spieren voor Spieren. Hun missie is om alle spierziektes bij kinderen te verslaan. Dus doneer uw fles in een van de Spieren voor Spieren containers.

Simol wijzigt naam in CAN10

Per 13 april gaat Simol door het leven als CAN10 (ken’tien) met als toevoeging ‘sporthoreca’. Een speelse verwijzing naar ‘kantine’ en als naam beter passend in deze tijd. Deze naamswijziging vraagt uiteraard ook om een frisse huisstijl en een nieuwe website. Wat overigens niet verandert is ons enthousiasme en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Overeenkomst Oranje Rood

Op 27 november jl. heeft het bestuur van Oranje Rood haar vertrouwen uitgesproken in Simol (CAN10). Daarmee is de samenwerking verlengd tot 2025. Wij zijn er trots op ook de komende jaren horecapartner te mogen zijn van één van de grootste sportverenigingen van Nederland.

Verlenging overeenkomsten

Met gepaste trots kunnen wij ook melden dat zowel hockeyclub HIC in Amstelveen als Mixed Hockey Club Berkel Enschot hun samenwerking met CAN10 (voorheen Simol) hebben verlengd tot 1 juli 2025.