Overname

Met heel veel trots en nog meer enthousiasme willen wij, Eva Blankenberg & Tobie van der Leeden, middels dit bericht onze overname van CAN10 Sporthoreca bekend maken. Hierin willen we Sander Mol enorm bedanken voor zijn vertrouwen en begeleiding in deze spannende fase, maar uiteraard ook voor zijn tomeloze inzet en toewijding aan het succes waar wij nu op kunnen voortborduren; Sander bedankt! 

Hockey Pro League

In juni 2023 hebben we samen met Oranje-Rood zes dagen de Hockey Pro League mogen organiseren. Wij hebben zo'n 20.000 mensen mogen verwelkomen op het terrein.

HC Helmond

We hebben een overeenkomst getekend met HC Helmond, wij zijn per januari 2023 voor hun de horeca gaan servicen.

Spieren voor Spieren

In goed overleg met onze clubs doneren wij uw statiegeld voor Spieren voor Spieren. Hun missie is om alle spierziektes bij kinderen te verslaan. Dus doneer uw fles in een van de Spieren voor Spieren containers.

Simol wijzigt naam in CAN10

Per 13 april gaat Simol door het leven als CAN10 (ken’tien) met als toevoeging ‘sporthoreca’. Een speelse verwijzing naar ‘kantine’ en als naam beter passend in deze tijd. Deze naamswijziging vraagt uiteraard ook om een frisse huisstijl en een nieuwe website. Wat overigens niet verandert is ons enthousiasme en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Overeenkomst Oranje Rood

Op 27 november jl. heeft het bestuur van Oranje Rood haar vertrouwen uitgesproken in Simol (CAN10). Daarmee is de samenwerking verlengd tot 2025. Wij zijn er trots op ook de komende jaren horecapartner te mogen zijn van één van de grootste sportverenigingen van Nederland.

Verlenging overeenkomsten

Met gepaste trots kunnen wij ook melden dat zowel hockeyclub HIC in Amstelveen als Mixed Hockey Club Berkel Enschot hun samenwerking met CAN10 (voorheen Simol) hebben verlengd tot 1 juli 2025.