HC Helmond is een gezellige vereniging die de beschikking heeft over een complex met vier kunstgrasvelden. Er is veel aandacht voor de jeugd en naast het sociale aspect hangt er ook een prestatiegerichte sfeer.

Het uitbaten van de horeca in het clubhuis is in handen van CAN10 Sporthoreca. Wij zorgen ervoor dat leden en gasten niets tekortkomen. Van een kopje koffie tot de drankjes tijdens de ‘derde helft’ en van een lekker broodje tot een complete maaltijd.
Wil je verantwoord eten rondom je training of met een heel team lunchen vóór of ná een wedstrijd, bijna alles is mogelijk. Neem daarvoor contact op met horecamanager  Eva Blankenberg. Door haar jarenlange ervaring binnen en buiten de sportwereld kan zij iedereen van passend advies voorzien.

Heb je vragen of op- of aanmerkingen, neem dan contact op met Eva. Van donderdag t/m zondag is zijn er mensen van CAN10  op de club aanwezig. Uiteraard kun je haar ook bellen of mailen.

Contact

Eva Blankenberg (Horecamanager A.I.)
Horecafoon 06 - 55 11 31 43
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden tijdens hockeyseizoen
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
19.30 – 24.00 uur
18.00 – 23.00 uur
08.00 – 19.00 uur (afhankelijk van competitie)
08.30 – 20.00 uur (afhankelijk van competitie)
Goed om te (w)eten

Er kan worden gegeten op de club. Wil je daar meer over weten of wil je reserveren, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.