Circa tien procent van de inwoners van de gemeente is lid van de plaatselijke hockeyvereniging. Daarmee vervult de Mixed Hockey Club Berkel-Enschot een spilfunctie in de gemeente. Een familieclub waar iedereen kan spelen op zijn of haar niveau en met een evenwichtige verdeling tussen mannen/jongens en vrouwen/meisjes.

Het uitbaten van de horeca in het clubhuis is in handen van CAN10 Sporthoreca. Wij zorgen ervoor dat leden en gasten niets tekortkomen: van een kopje koffie tot drankjes tijdens de ‘derde helft’ en van een lekker broodje tot een complete maaltijd. Wil je verantwoord eten rondom je training of met een heel team barbecueën na een wedstrijd, veel is mogelijk. Neem daarvoor contact op met horecamanager Eva Blankenberg. Door haar jarenlange ervaring binnen en buiten de vereniging kan zij iedereen van passend advies voorzien. Doe dat echter wel op tijd om teleurstellingen te voorkomen!

Contact

Eva Blankenberg (Horecamanager)
Horecafoon 06 55 11 31 43
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Openingstijden tijdens hockeyseizoen
Maandag
Woensdag
Donderdag
Zaterdag
Zondag

19.30 – 24.00 uur
21.00 - 23.00 uur
20.00 – 24.00 uur
08.00 - 19.00 uur (afhankelijk van competitie)
08.30 – 20.00 uur (afhankelijk van competitie) 

Goed om te (w)eten

Wil je eten op de club, mail je verzoek dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.