CAN10 heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen. Variërend van een hockey-, voetbal- of meer algemene sportclinic tot een meerdaags toernooi, en van clubactiviteit tot zakelijke bijeenkomst.
Evenementen van verschillende omvang, met enkele honderden of soms enkele duizenden deelnemers, waarbij wij zorg dragen voor de dagelijkse leiding en –uiteraard- de volledige catering.

Enkele highlights
  • Hockey Pro League. Een internationale competitie waaraan negen van de beste landen ter wereld meedoen. In juni 2023 hebben wij in zes dagen zo'n 20.000 mensen mogen verwelkomen op het terrein van Oranje-Rood, waarvan 1.000 VIP gasten.

  • De European Hockey League. Deze ‘champions league’ van het hockey was meermaals te gast bij Oranje-Rood. Niet voor niets dat wij ons preferred supplier mochten noemen.

  • Tijdens de RainbowRun040 (sponsorloop voor Stichting ALS) verzorgden wij tijdens meerdere edities de horeca.

  • Gedurende het WK Veteranen in Den Haag (2014) zorgde CAN10 ervoor dat het deze veeleisende doelgroep aan niets ontbrak.

  • Het Oud Eindhoven Toernooi (OET). Hier gaan jaarlijks zo’n 1.400 senioren uit hun dak gedurende een tweedaags hockeyfestijn. Veel deelnemers van buiten brengen de nacht door bij buurman Hotel Van der Valk.

Mogelijkheden te over

Door de goede contacten bij ‘onze locaties’ kunnen wij ook daar uw evenement hosten. U kunt terecht bij HIC in Amstelveen, bij HC Helmond, of op het vernieuwde complex van MHC Berkel Enschot. Maar natuurlijk ook op de uitstekend geoutilleerde accommodatie van Oranje-Rood in Eindhoven. Iedere locatie biedt volop mogelijkheden voor een sportief event in combinatie met een lunch, barbecue, diner of feest. Of een combinatie daarvan! Welke keuze u ook maakt, het draait altijd om maatwerk. Als u mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nemen wij contact met u op.

 

events1          events1          events1