Sinds 2009 hebben we een partnership met CAN10 (Voorheen Simol). Vanaf het begin hebben we gezamenlijk een groei gerealiseerd, niet alleen in toegenomen rendement maar ook in partnership.

Je kunt met elkaar alles vooraf afspreken en contractueel dichttimmeren, maar je moet het samen in de praktijk doen en ervaren. Ieder draagt zijn steentje bij in het gezamenlijke proces. En dat bevalt ons zo super goed, dat we recentelijk onze samenwerking voortijdig hebben verlengd tot 2025. Dat zegt denk ik alles.

Dit kan alleen door een prettige samenwerking gebaseerd op vertrouwen, respect voor elkaar, ontzorgen, meedenken, flexibiliteit en toegenomen rendement.

HC Oranje-Rood is een TOP hockeyclub met een landelijke uitstraling waar plezier, teamprestatie, ontplooiing op elk niveau en een échte clubbeleving centraal staan. Ons streven is dat alles ‘TOP’ geregeld moet zijn en ‘TOP’ moet voelen. En hoe mooi is het dan dat CAN10 als lid van onze Oranje-Rood familie daarin een belangrijke en uitstekende rol in speelt.

Pieter Janssen
Voorzitter
HC Oranje-Rood

pieterjanssen